XL-S Medical

XL-S Medical

XL-S Medical er et effektivt verktøy for vektkontroll og vektreduksjon i kombinasjon med sunn kost og mosjon

Les mer om XL-S Medical på egen hjemmeside.  

XL-S MEDICAL Appetittdemper

XL-S Medical Apptittdemper benyttes for generell vektreduksjon og forebygging av overvekt og fedme. Produktet er et effektivt redskap for vektreduksjon/vektkontroll når den anvendes i kombinasjon med sunn kost og fysisk aktivitet. XL-S Medical Appetittdemper er en dokumentert effektiv appetittdemper som virker ved å gi økt metthetsfølelse. Et stort antall studier viser at produktet har gode helseeffekter i form av vektreduksjon, redusert mengde fettstoffer i blodet og forbedret blodsukkerkontroll. Effekten skjer når det aktive stoffet, Redusure™, kommer i kontakt med vann. Det vil da svelle til en tyktflytende gele som fyller ut magesekken og forsinker magesekkens tømming. XL-S Medical Appetittdemper er et medisinteknisk produkt i kapselform. 3 kapsler inntas hele med et stort glass vann ca en halv time før måltidet.

Les mer om produktet

XL-S MEDICAL Karboblokker

XL-S Medical Karboblokker benyttes for generell vektreduksjon og forebygging av overvekt og fedme. Produktet er et effektivt redskap for vektreduksjon/vektkontroll når den anvendes i kombinasjon med sunn kost og fysisk aktivitet. Studier viser at den aktive ingrediensen PhaseLite™ reduserer opp til 66% av opptaket til kaloriene fra karbohydrater i kosten. Studier viser også at den kan bidra til vektminskning og forbedret blodsukkerkontroll. Effekten skjer ved at enzymet α-amylas hemmes, hvilket gjør at karbohydratene passerer mage-tarmkanalen uten å brytes ned og kan derfor ikke tas opp av kroppen. XL-S Medical Karboblokker er en medisinteknisk produkt i tablettform. 2 tabletter inntas med væske rett før måltid.

Les mer om produktet

XL-S MEDICAL Fettbinder

XL-S Medical Fettbinder benyttes for generell vektreduksjon og forebygging av overvekt og fedme. Produktet er et effektivt redskap for vektreduksjon/vektkontroll når den anvendes i kombinasjon med sunn kost og fysisk aktivitet. XL-S Medical Fettbinder inneholder Litramine™, en unik substans som er basert på naturlige fibrer. Den inneholder også de fettløselige vitaminene A, D og E. Studier viser at personer som har anvendt produktet har gått ned 3 ganger mer i vekt sammenlignet med kontrollgruppe, og det er også bevist å ha effekt på økt metthetsfølelse og positiv påvirkning på fordøyelsen. Effekten skjer ved at produktet gir økt fettutskillelse og dermed minsket opptak av fett til kroppen. Sammenlignet med kun sunn kost og mosjon kan XL-S Medical Fettbinder i kombinasjon med sunn kost og mosjon gi opp til tre ganger større vektreduksjon. XL-S Medical Fettbinder er et medisinteknisk produkt i tablettform. 2 tabletter inntas med væske straks etter hvert hoved måltid. Dersom du hopper over et måltid, skal du fortsatt ta tablettene.

Les mer om produktet

XL-S Medical Fettbinder Direct

XL-S Medical Fettbinder Direct benyttes for generell vektreduksjon og forebygging av overvekt og fedme. Produktet er et effektivt redskap for vektreduksjon/vektkontroll når den anvendes i kombinasjon med sunn kost og fysisk aktivitet. XL-S Medical Fettbinder inneholder Litramine™, en unik substans som er basert på naturlige fibrer. Studier viser at personer som har anvendt produktet har gått ned 3 ganger mer i vekt sammenlignet med kontrollgruppe, og det er også bevist å ha effekt på økt metthetsfølelse og positiv påvirkning på fordøyelsen. Effekten skjer ved at produktet gir økt fettutskillelse og dermed minsket opptak av fett til kroppen. Sammenlignet med kun sunn kost og mosjon kan XL-S Medical Fettbinder Direct i kombinasjon med sunn kost og mosjon gi opp til tre ganger større vektreduksjon. XL-S Medical Fettbinder Direct er et medisinteknisk produkt i pulverform. 1 pulversticks inntas uten væske straks etter hvert hoved måltid. Dersom du hopper over et måltid, skal du fortsatt ta 1 pulverstick. Vann kan drikkes etter dosering dersom dette ønskes. Det anbefales å ta multivitamintilskudd ved siden av, en gang daglig.

Les mer om produktet

Side 1 av 1