Silence

SILENCE er et hjelpemiddel mot snorking

SILENCE er et hjelpemiddel mot snorking. Som virkelig fungerer. Opp til 10 ganger reduksjon av snorkelyd med nye Silence 2G.

Silence er en spray som sprayes i svelget der det dannes et skum som fester seg på vevene i halsen. Skummets smørende og dempende egenskaper gjør det lettere for luften å passere.

Lær mer om SILENCE aconordic.no/silence.

 
Nye Silence – snorkedempende spray

Nye Silence nå enda mer effektiv mot snorking! SILENCE er et hjelpemiddel mot snorking, som virker raskt, sikkert og har dokumentert effekt. SILENCE virker direkte på slimhinnene i svelget, hvor den fremste årsaken til snorking oppstår. SILENCE demper snorkelyden umiddelbart og er nå enda enklere å bruke. SILENCE virker hele natten på grunn av sin unike membranbindende egenskap. Nye SILENCE har et nytt design som gjør den enklere å bruke. Forpakningen har blitt enda bedre, nå viser den bruksmåte ved hjelp av bilde instruksjoner. Trykkbeholderen er opp og nedvendt slik at sprayappliseringen blir enklere og ingrediensene i skummet som smører svelget blandes bedre. På denne måten får man en bedre applisering og det er mindre risiko for at skummet fester seg i applikasjonsrøret. Nye SILENCE har et høyere innhold av den aktive ingrediensen fosfatidylkolin som forsterker produktets effekt. Sprayen har en behaglig smak av mint og mandarin. SILENCE spray holder til 30 dagers behandling. Enkel å bruke: Rist beholderen kraftig før bruk. Fest munnstykket på beholderen. Hold flasken opp -og ned og spray bak i halsen en gang i1 sek. Svelg. Gjenta behandlingen spray– svelg ytterligere 2 ganger. SILENCE er et CE-merket – og godkjent medisinteknisk produkt

Les mer om produktet

Side 1 av 1

SILENCE er et hjelpemiddel mot snorking. Som virkelig fungerer.