Physiomer

Den naturlige løsningen for din nese

PHYSIOMER – Skånsom, men effektiv rengjøring av nesen med naturlig sjøvann.

PHYSIOMER tilbyr naturlige og effektive produkter når nesen er tett, renner eller klør. PHYSIOMERs produkter består av kun naturlig, mineralrikt sjøvann og kan derfor brukes daglig – både av barn og voksne. PHYSIOMER rengjør skånsomt de øvre luftveiene og minsker risikoen for infeksjoner og komplikasjoner i øre-nese-hals.

Les mere om PHYSIOMER her.

Physiomer Baby Mist

Physiomer Baby Mist er spesielt tilpasset spedbarns og små barns følsomme neser. Den milde sprayen rengjør og renser nesegangene ved tett nese og gjør søvnen og ammingen mer behagelig ved f.eks. forkjølelse. Samtidig fukter den nesegangene og forebygger sekundære infeksjoner og ørebetennelser. Physiomer Baby Mist inneholder naturlig, isotont sjøvann. Sjøvannet kommer fra Saint-Malokysten og er naturlig rikt på mineraler og sporstoffer. Physiomer Baby Mists forpakning er spesielt utformet for små og følsomme neser og neseganger. Det unike munnstykket med Comfort Tip®, med spesiell design gjør rengjøring en av nesene enklere og mer behaglig for barnet. Munnstykket er laget av et mykt og følsomt gummimateriale og er designet for å unngå at det kommer for langt inn i barnets nese.

Les mer om produktet

Physiomer Normal Jet & Spray

Physiomer Normal Jet & Spray hjelper ved flere typer av neseproblemer. Ved tett nese rengjør den de øvre luftveiene og gjør det lettere og behagligere å puste gjennom nesen. Physiomer Normal Jet & Spray anbefales av øre-nese-halsspesialister og kan brukes så ofte det er behov. Physiomer Normal Jet & Spray inneholder naturlig, isotont sjøvann. Sjøvannet kommer fran Saint-Malokysten og er naturligt rikt på mineraler og sporstoffer. Sjøvann løsningen i kombinasjon med den unike, sterile forpakningen gjør at Physiomer Normal Jet & Spray effektivt renser, skyller og fjerner overflødig slim. Den fukter og reparerer neseslimhinnen og forebygger sekundære infeksjoner i ører, nese og hals. Physiomer Normal Jet & Spray inneholder 2 ulike munnstykker for ulikt behov. Det blå gir en fin spray, det hvite gir en samlet stråle. Det hvite munnstykket brukes ved rennende nese forårsaket av forkjølelse eller annen neseinfeksjon. Det blå munnstykket brukes som daglig forebyggende og for å opprettholde god nesehygiene.

Les mer om produktet

Physiomer Strong Jet

Physiomer Strong Jet har en sterk stråle og er spesielt tilpasset til kroniske symptomer og til bruk etter operasjon i nese og bihuler. Den sterke strålen skyller kraftig rent nesen og bihulene. Physiomer Strong Jet rengjør nesegangene og letter pustingen. Den fukter og reparerer neseslimhinnen og forebygger sekundære infeksjoner i øre, nese og hals. Physiomer Strong Jet anbefales av øre-nese-halsspesialister og kan brukes ved stort ubehag ved pusting på grunn av kroniske eller infektiøse nese- eller bihuleproblemer (rinosinuitt). Physiomer Strong Jet inneholder naturlig, isotont sjøvann. Sjøvannet kommer fra Saint-Malokusten og er naturlig rikt på mineraler og sporstoffer.

Les mer om produktet

Physiomer Hyperton Spray

Physiomer Hyperton Spray er en hyperton nesespray som lindrer tett nese ved forkjølelse, nese- og bihuleproblemer (rinosinuitt) og allergi. Den minsker trykket i bihulene og er derfor spesielt tilpasset å bruke ved kroniske symptomer. Kan brukes daglig. Physiomer Hyperton Spray inneholder en hyperton saltvannsløsning på 2,2% . Saltvannet har sitt opphav fra sjøen utanfor Saint-Malokysten. Den hypertone saltløsningen hjelper til å gjennopprette neseslimhinnen og trekke ut overflødig væske fra hovne bihuler. Physiomer Hyperton Spray anbefales av øre-nese-hals spesialister og kan brukes daglig eller ved behov ettersom den ikke skader neseslimhinnen ved langtidsbruk. Den kan også brukes av gravide og ammende samt personer med høyt blodtrykk hjerte- eller skjoldbrukskjertel sykdom

Les mer om produktet

Side 1 av 1