Cliniderm

Cliniderm på apotek i norden

Cliniderm er en ny generasjon avanserte hudpleieprodukter, spesielt utvalgte og utviklede i vårt nordiske laboratorium for å møte de høye krav som den nordiske livsstilen og det nordiske klimaet stiller til huden.

Cliniderm består av et kompakt og optimalt sortiment som gjør det mulig å skreddersy hudpleien ut ifra det spesielle behovet som hvert produkt har tilpasset for å fylle en spesifikk funksjon.

På nettsiden www.cliniderm.no får du vite mer om produktene.

CLINIDERM FOR MEN Clearly Active Cleansing Foam

CLINIDERM FOR MEN Clearly Active Cleansing Foam er en effektiv rengjøringsmousse med milde eksfolierende AHA-syrer og aktive ingredienser som bevarer fuktbarrieren. Gir en ren, frisk og glatt hud. Masseres inn i fuktet ansikt, og skylles av med vann. Parfymert.

Les mer om produktet

CLINIDERM FOR MEN Clearly Fresh Deo Stick

CLINIDERM FOR MEN Clearly Fresh Deo Stick er en effektiv deodorant som motvirker vond lukt. Tørker fort og gir en frisk følelse. Kleber ikke og gir ikke hvite flekker. Parfymert.

Les mer om produktet

CLINIDERM FOR MEN Double Impact Shower/Shampoo

CLINIDERM FOR MEN Double Impact Shower/Shampoo. Dobbeltvirkende dusjgel for hår og kropp. Virker oppfriskende og revitaliserende og gir en ren og frisk følelse. Motvirker tørrhet med pleiende og fuktgivende ingredienser. Parfymert.

Les mer om produktet

CLINIDERM FOR MEN Dual Effect Roll-on

CLINIDERM FOR MEN Dual Effect Roll-on er en dobbeltvirkende antiperspirant. Hurtigtørkende, og motvirker svette og vond lukt i 24 timer. Parfymert.

Les mer om produktet

CLINIDERM FOR MEN Hydra Control Face Cream

CLINIDERM FOR MEN Hydra Control Face Cream er intensiv og gjenfuktende i en ultralett formulering med mattende effekt. Styrker hudens fuktighetsbarriere. Gir en smidigere hud og forbedret elastisitet. Brukes etter rengjøring morgen og kveld. Parfymert.

Les mer om produktet

CLINIDERM Active Defence Sun Face Cream Spf 15

CLINIDERM Sun Face Cream spf 15 har en ekstra effektiv formulering som aktivt beskytter mot solens skadelige stråler og motvirker synlige aldringstegn. Den gir en aktiv beskyttelse med antioksidanter mot frie radikaler. Den skjønne og lette formuleringen smelter raskt inn i huden og tetter ikke igjen porene. Hyaluronsyre og andre aktivt fuktbindende ingredienser bevarer fuktbalansen samt gir forbedret elastisitet. Vannresistent, uparfymert og uten alkohol. Påfør rikelig og la tørke. For små mengder minsker beskyttelsen betraktelig. Gjenta regelmessig og unngå solen midt på dagen – overeksponering kan føre til solskader.

Les mer om produktet

CLINIDERM Active Defence Face Sun Cream Spf 30

CLINIDERM Sun Face Cream spf 30 har en ekstra effektiv formulering som aktivt beskytter mot solens skadelige stråler og motvirker synlige aldringstegn. Den gir en aktiv beskyttelse med antioksidanter mot frie radikaler. Den skjønne og lette formuleringen smelter raskt inn i huden og tetter ikke igjen porene. Hyaluronsyre og andre aktivt fuktbindende ingredienser bevarer fuktbalansen samt gir forbedret elastisitet. Vannresistent, uparfymert og uten alkohol. Påfør rikelig og la tørke. For små mengder minsker beskyttelsen betraktelig. Gjenta regelmessig og unngå solen midt på dagen – overeksponering kan føre til solskader.

Les mer om produktet

CLINIDERM Caring Protection Sun Lotion Spf 15

CLINIDERM Sun Lotion spf 15 er en lett og pleiende sollotion med aktivt mykgjørende og fuktgivende ingredienser som motvirker uttørking. Beskytter effektivt huden mot solskader og for tidlige aldringstegn. Gjør huden myk og fornyer elastisiteten. Ekstra vannresistent, uparfymert og uten alkohol. Påfør en håndfull jevnt over hele kroppen og la tørke. For små mengder minsker beskyttelsen betraktelig. Gjenta regelmessig og unngå solen midt på dagen – overeksponering kan føre til solskader.

Les mer om produktet

CLINIDERM Caring Protection Sun Lotion Spf 25

CLINIDERM Sun Lotion spf 25 er en lett og pleiende sollotion med aktivt mykgjørende og fuktgivende ingredienser som motvirker uttørking. Beskytter effektivt huden mot solskader og for tidlige aldringstegn. Gjør huden myk og fornyer elastisiteten. Ekstra vannresistent, uparfymert og uten alkohol. Påfør en håndfull jevnt over hele kroppen og la tørke. For små mengder minsker beskyttelsen betraktelig. Gjenta regelmessig og unngå solen midt på dagen – overeksponering kan føre til solskader.

Les mer om produktet

Side 1 av 2

Cliniderm by ACO