Våre varemerker

Produkter for mange ulike behov

Utover hudpleie har Omega Pharma Nordic mange andre velkjente varemerker. Det er produkter til forskjellige behov og funksjoner, men felles for dem alle er at de løser forskjellige problemer og at du finner de på apoteket.


For å nevne noen av produktene og varemerkene som du kan lese mere om her: Physiomer - neseskylling , Silence-mot snorking , ORALMEDIC - som fjerner afte i munnen , Wartner som tar bort vorter .
NIX Sjampo

NIX Sjampo er et legemiddel effektiv behandling mot hodelus. NIX inneholder permetrin som påvirker nervesystemet hos hodelus som fører til at både lusene og eggene dør. Om levende lus finnes i håret 1-2 uker etter utført behandling, bør behandlingen gjentas. Les nøye gjennom pakningsvedlegget, eller se www.felleskatalogen.no

Les mer om produktet

NIX Krem

Nix Krem legemiddel inneholder 5% permetrin, som effektivt dreper flatlus og skabbmidd. Kremen smøres på kroppen, og virker i løpet av natten. En behandling er vanligvis tilstrekkelig. Les nøye gjennom pakningsvedlegget, eller se www.felleskatalogen.no

Les mer om produktet

SALIVIN Red fruit

Salivin er en sukkerfri sugetablett med fluor og xylitol som stimulerer salivproduksjonen samtidig som den er skånsom mot tennene. Salivin er utviklet og testet i samråd med tannleger.

Les mer om produktet

ETONO Mygg spray, duftfri

Etono er et effektivt insektsmiddel som gjør deg mindre attraktiv for mygg, knott og veps. Minsker også risikoen for bitt av flått. Studier har vist at Etono gir effektiv beskyttelse mot insektsbitt i opptil 6 timer*. Den aktive substansen i Etono heter IR3535 og er utviklet med tanke på både effektivitet og skånsomhet for mennesker og miljø. IR 3535 har like bra effekt som DEET (N, N-dietyl-m-toulamid), men er mindre skadelig for miljøet, samtidig som den er mer skånsom for huden. Etono MYGG Spray er helt duftfri. Når alkoholen har dunstet vekk av huden, noe som tar ca 15 sekunder, er formuleringen duftfri. Etono MYGG spray kan også sprayes på klesplagg for å holde stikkende insekter og flått på avstand.

Les mer om produktet

Kelo-Cote® Scar Gel 15 g

Kelo-cote® er en transparent, selvtørkende silikongelé som forbedrer utseendet på arr signifikant*. Geléen forebygger og behandler hypertrofiske og keloide arr fra skader, brannsår og kirurgi. Kelo-cote® myker opp, jevner ut og minsker rødheten på forhøyede arr. Kelo–cote er sikker og pålitelig*,**. Behandling av arr med silikongelé anbefales av leger.

Les mer om produktet

ORALMEDIC®

ORALMEDIC er en effektiv behandling mot afte, blemmer og mindre sår i munnen*. Den fjerner smerten på noen sekunder med kun en behandling. ORALMEDIC inneholder en patentert aktiv ingrediens HybenX TM som raskt eliminerer skadet vev og drar ut væske fra såret. Det dannes en beskyttende hinne som beskytter såret og hjelper den naturlige legningsprosessen. Hvordan bruker man ORALMEDIC? Tørk først av såret/blemmen med den tørre bomullspinnen. Bryt forsiktig av bomullspinnen med den fargede ringen vendt opp slik at ORALMEDIC renner ut i motsatt ende. Påfør ORALMEDIC på blemmen i 5 sekunder. Sørg for at hele såret dekkes. En kortvarig stikkende følelse oppstår direkte etter påføring. Skyll munnen nøye med vann og spytt ut.

Les mer om produktet

Kelo-Cote® Scar Gel 6 g

Kelo-cote® er en transparent, selvtørkende silikongelé som forbedrer utseendet på arr signifikant*. Geléen forebygger og behandler hypertrofiske og keloide arr fra skader, brannsår og kirurgi. Kelo-cote® myker opp, jevner ut og minsker rødheten på forhøyede arr. Kelo–cote er sikker og pålitelig*,**. Behandling av arr med silikongelé anbefales av leger.

Les mer om produktet

Nye Silence – snorkedempende spray

Nye Silence nå enda mer effektiv mot snorking! SILENCE er et hjelpemiddel mot snorking, som virker raskt, sikkert og har dokumentert effekt. SILENCE virker direkte på slimhinnene i svelget, hvor den fremste årsaken til snorking oppstår. SILENCE demper snorkelyden umiddelbart og er nå enda enklere å bruke. SILENCE virker hele natten på grunn av sin unike membranbindende egenskap. Nye SILENCE har et nytt design som gjør den enklere å bruke. Forpakningen har blitt enda bedre, nå viser den bruksmåte ved hjelp av bilde instruksjoner. Trykkbeholderen er opp og nedvendt slik at sprayappliseringen blir enklere og ingrediensene i skummet som smører svelget blandes bedre. På denne måten får man en bedre applisering og det er mindre risiko for at skummet fester seg i applikasjonsrøret. Nye SILENCE har et høyere innhold av den aktive ingrediensen fosfatidylkolin som forsterker produktets effekt. Sprayen har en behaglig smak av mint og mandarin. SILENCE spray holder til 30 dagers behandling. Enkel å bruke: Rist beholderen kraftig før bruk. Fest munnstykket på beholderen. Hold flasken opp -og ned og spray bak i halsen en gang i1 sek. Svelg. Gjenta behandlingen spray– svelg ytterligere 2 ganger. SILENCE er et CE-merket – og godkjent medisinteknisk produkt

Les mer om produktet

Physiomer Baby Mist

Physiomer Baby Mist er spesielt tilpasset spedbarns og små barns følsomme neser. Den milde sprayen rengjør og renser nesegangene ved tett nese og gjør søvnen og ammingen mer behagelig ved f.eks. forkjølelse. Samtidig fukter den nesegangene og forebygger sekundære infeksjoner og ørebetennelser. Physiomer Baby Mist inneholder naturlig, isotont sjøvann. Sjøvannet kommer fra Saint-Malokysten og er naturlig rikt på mineraler og sporstoffer. Physiomer Baby Mists forpakning er spesielt utformet for små og følsomme neser og neseganger. Det unike munnstykket med Comfort Tip®, med spesiell design gjør rengjøring en av nesene enklere og mer behaglig for barnet. Munnstykket er laget av et mykt og følsomt gummimateriale og er designet for å unngå at det kommer for langt inn i barnets nese.

Les mer om produktet

Side 1 av 2