Våre ekte modeller

Ekte norske Cosmica modeller

Cosmica søkte vinteren 2013 blant norske apoteks ansatte for å finne ekte Cosmica modeller til årets store kampanje. Vi ønsket at ansatte i apotek som kjenner Cosmica og som har sine yndlingsprodukter i vårt sortiment, skulle være stjernene i vår kampanje. Meningen er at alle som har sin Cosmica-favoritt, skal kjenne seg igjen i vår kampanje

I en konkurranse ble alle interesserte som jobber i apotek, invitert til å fortelle om sine favoritter i Cosmica’s sortiment. Vi mottok veldig mange flotte kandidater fra hele landet. Det var både inspirerende og morsomt å lese det de våre hadde å fortelle om sine favoritter i produktsortimentet vårt. Kvaliteten på de innsendte bidragene var høy – så konkurransen var beinhard – men vi klarte til slutt å velge ut 4 veldig flotte jenter:

Hanne fra Hamar, Aslaug fra Sandnessjøen,  Linn fra Oslo, og Shirley fra Oslo

modeller  

I april ble alle vinnerne invitert til Oslo for en herlig dag med styling, fotografering og god mat og drikke. Dette resulterte i flotte bilder som dere vil kjenne igjen i magasiner, på nett og på facebook i tiden fremover.

Tusen takk til Studio 54, stylister og fotograf Therese Fische!

 

modell bild1

modell bild1

polaroid 2

polaroid 3

polaroid 4

polaroid 8

polaroid 9

Shirley Bui

 

Aslaug Johanne Risoy