Tilpasset ulike hudtyper behov

Slik er produktene merket i Cosmica FACE

Cosmica har med FACE ansiktsprodukter tilpasset ulike hudtyper behov. Produktene i serien er også tydelig merket med hvilken hudtype de er tilpasset, dette for å gjøre det enklere for deg å finne frem til riktig favoritt. I og med at vi alle har ulike behov, er det viktig å tilpasse produktene etter hudtype.

Ansiktet er den delen av kroppen som er mest utsatt for ytre påkjenninger, som for eksempel sol, vind og luftforurensninger. Den beste måten å beskytte huden på, er å sørge for pleie og omsorg for ansiktet med daglig rengjøring og gjenfukting.

Cosmica Face har ansiktsprodukter for normal hud /blandingshud og tørr hud. Fordi normal hud og blandingshud minner så mye om hverandres, slås de sammen. I tillegg finnes det FACE-produkter som passer til alle hudtyper, og som kan brukes hver for seg eller i kombinasjon med noen av de andre produktene. Dessuten finnes nå FACE plus med produkter for moden hud. Det er også en del produkter tilpasset menn.

Slik er produktene merket i Cosmica FACE

Produkter som passer til alle hudtype, merkes med blå eller brun tekst.

Produkter som passer til alle hudtype, merkes med blå eller brun tekst.

 

Normal hud / blandingshud har grønn hudtypemarkering

Normal hud / blandingshud – grønn hudtypemarkering

 

Normal / blandingshud

Produkter for menn har grønn emballasje

Produkter for menn har grønn emballasje

Les mer om ansiktspleie for menn

 

Tørr hud: Rosa hudtypemarkering

Tørr hud: Rosa hudtypemarkering

Tørr hud

Moden hud: Inngår i serien FACE Plus og har lilla emballasje.

Moden hud: Inngår i serien FACE Plus og har lilla emballasje.

 

Moden hud

COSMICA FACE Rensemelk tørr/normal hud

COSMICA FACE Rensemelk er en mild og kremet ansiktsrengjøring. Den fjerner skånsomt, men effektivt smuss og vannfast makeup, samtidig som den virker mykgjørende. Rensemelken masseres på tørt eller fuktig ansikt, og skylles eller tørkes av. Huden etterlates ren og myk. Avslutt gjerne med et oppfriskende ansiktsvann. Uparfymert. Innehoder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Ansiktsvann tørr hud

COSMICA FACE Ansiktsvann fjerner skånsomt de siste restene av smuss og makeup og etterlater huden ren og frisk. Inneholder flere gjenfuktende ingredienser for å forhindre at huden tørker ut ved rengjøring. Fukt en bomullspad med ansiktsvann og påfør ansikt og hals. Unngå kontakt med øynene. Inneholder ikke alkohol. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Dagkrem normal/blandet hud

COSMICA FACE Dagkrem er fuktighetsgivende og pleiende. Inneholder antioksidanten vitamin E som beskytter mot ytre påvirkning. Naturlig sheaolje gjør huden myk og smidig. Passer bra som underlag for makeup. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Nattkrem normal/blandet hud

COSMICA FACE Nattkrem er ekstra mykgjørende og inneholder fuktbindende AHA-syrer. Den er rik på naturlig olje av raps og borago samt vitamin E. Kremen inneholder beroligende bisabolol og pleiende ingredienser som hjelper huden med å innhente seg i løpet av natten og få tilbake sin naturlige glød. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Rensegelé normal/blandet hud

COSMICA FACE Rensegelé er en såpefri ansiktsvask som effektivt fjerner smuss og makeup. Inneholder glyserin og pleiende provitamin B5 som hjelper huden å bevare fuktigheten. Brukes morgen og kveld på fuktet hud. Ta litt gelé i hånden sammen med vann. Arbeid opp et skum og masser ansiktet forsiktig. Unngå direkte kontakt med øynene. Skyll ansiktet med lunket vann. Huden kjennes forfrisket og ren. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Ansiktsvann normal/blandet hud

COSMICA FACE Ansiktsvann tar effektivt bort de siste restene av smuss og makeup og trekker sammen porene. Inneholder gjenfuktende sorbitol for å forhindre at huden tørker ut. Fukt en bomullspad med ansiktsvann og påfør ansikte og hals. Unngå kontakt med øynene. Inneholder alkohol. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Peelingkrem alle hudtyper

COSMICA FACE Peelingkrem er en ansiktspeeling som effektivt fjerner døde hudceller og gjør huden ren og myk med en fornyet glød. Masseres inn på fuktet ansikt. Unngå området rundt øynene. Brukes ca 1–2 ganger i uken. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

ACO FACE Cerat alle hudtyper

ACO FACE Cerat er mykgjørende for tørre lepper. Med en svak duft av vanilje. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE SUN KISSED

COSMICA FACE Sun kissed ansiktskrem er en deilig gjenfuktende ansiktskrem med en lett selvbruningseffekt. Den mykgjør med naturlige oljer og er beriket med beskyttende vitamin E. Kremen bygger gradvis opp en dypere farge i huden som gir deg en solbrun tone. Brukes daglig for best resultat. Passer også som underlag for makeup. La kremen tørke før den kommer i kontakt med klær. Rengjør hendene etter påføring. Inneholder ikke solbeskyttelsesfilter. Parfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

Side 1 av 2

Shirley Bui

 

Aslaug Johanne Risoy