En stolt forskningstradisjon

Cosmica FACE inngår i en stolt forskningstradisjon

Cosmica FACE representerer det nordiske hudpleieselskapet ACOs vurderinger og tradisjoner. For ACO er det viktig å kunngjøre forskningsresultater og innhold i produktene på en ærlig og oppriktig måte. Vi er et nordisk legemiddelfirma på området hud, og produktene våre er basert på grundig forskning. ACO har derfor stor kunnskap om hva huden vår trenger i det nordiske klimaet.

Vi utnytter naturligvis vår lange erfaring og kunnskap fra forskningen på hudlegemidler også ved utviklingen av kosmetiske produkter.

Historien om ACO begynner allerede i 1939, da apotekene i Sverige begynte å blande egne kremer av rene og hudnære råvarer, som så ble solgt rimeligere på apotekene. I dag, nesten 70 år senere, er det selvsagt mye som er annerledes, men det vesentligste er det samme: Kunnskap om hud er fremdeles vår styrke og vår viktigste ingrediens. Med den bidrar vi til å øke bevisstheten om hudens helse og videreføre utviklingen.

ACO vil løse problemer uten å skape nye. Like mye av omtanke for dem som kjøper produktene våre, som for at alt som bærer varemerket skal holde hva det lover. Et produkt det står Cosmica og ACO på, har ingenting å skjule. Vi forteller gjerne hva vi har i flasken eller boksen og hvordan det er fremstilt. Ikke noe hokuspokus. Bare et enkelt prinsipp: Det skal være krystallklart at det er bra for deg og verden rundt deg.

Shirley Bui

 

Aslaug Johanne Risoy